November 4, 2014

Een tijd geleden heb ik mijn website voor het laatst geüpdatet. Sindsdien ben ik ontzettend druk met allemaal zaken (studie, sport, eigen bedrijf) en heb ik minder tijd om mijn verzameling uit te breiden en de website bij te houden. Beetje bij beetje komen er wel hele gave shirts bij in de collectie. Denk aan het kitsch-Lyon uitshirt van 2011, maar ook het biershirt van CD De Lugo. Of een van die andere shirts waar ik graag in loop, maar die nog niet op de site staat.

Ik zou graag willen beloven vaker updates door te voeren, maar dat heeft op het moment wat voeten in de aarde. Ik blijf bereikbaar voor alle verzamelaars, voetbalfans en andere liefhebbers over shirts en deze mooie sport, dus stuur me gerust een bericht 🙂

Voor de nieuwsgierigen nog een kleine wedstrijd-planning/update. In oktober ben ik bij Anderlecht vs. Arsenal geweest, genoten van twee van mijn favoriete clubs. Helaas heb ik de thuiskaarten voor Ajax – Barca moeten verkopen; maar we gaan wel naar de uitwedstrijd in Parijs. Dat belooft weer een mooie ervaring te worden. Daarnaast staat PSV – Ajax weer op de agenda evenals een stadiontour in Duitsland komend voorjaar. Tips zijn welkom!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: