April 25, 2015

Hoi allemaal!

Even een post in het Nederlands, denk dat de foto’s voldoende meegeven voor alle andere lezers. Afgelopen tijd heel druk geweest met het zoeken van beauties voor mijn verzameling.

Met Kerst vorig jaar (2013) heb ik van Vincent Kompany een shirt gehad, dat door hem gesigneerd is.

Manchester City thuisshirt 2011-2012 4 Kompany gesigneerd voorkant Manchester City thuisshirt 2011-2012 4 Kompany gesigneerd achterkant

Ben in december bij de Ajax markt geweest in het honk en daar heb ik dan ook mooie shirts gevonden, waaronder drie van Ajax Cape Town: thuis-, uit- en keepersshirt van de periode 2010-11-12. Het keepersshirt heb ik helaas niet kunnen fotograferen, de andere twee wel:

Ajax Cape Town uitshirt 2012 Ajax Cape Town thuisshirt 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook is er in April nog een match worn shirt van Frederik Ljungberg bijgekomen in de collectie. Het is het derde shirt uit 2009/2010, voorzien van MLS-patch, Amerikaanse vlag, Formotion en zelfs nog wat vieze vlekken ;-). Dit shirt hangt naast het shirt van een andere Arsenal-held: Dennis Bergkamp.

Het shirt van Bergkamp had ik al, dit heb ik laten signeren toen Ajax de uitwedstrijd bij Excelsior speelde dit seizoen.

BergkampLjungberg

Seattle Sounders derde shirt 2009-2010 10 Ljungberg match worn voorkant

Voor de rest niet heel veel bijzonder shirtnieuws, reguliere aanwas is er ook geweest, zie daarvoor de pagina aanwinsten. Ik hoop binnenkort weer eens foto’s te kunnen maken voor de site, houd het in de gaten. Nieuwe aanwinsten komen ook altijd op Instagram: https://instagram.com/ernashirts/

 

Olympique Lyon uitshirt 2010-2011 Scheidsrechtersshirt Duitsland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: