24 september 2015

Hi there!

Lange tijd heb ik geen berichten geplaatst op mijn website. Inmiddels heb ik weer even de tijd gehad om wat aan het domein te werken en het e.e.a. te doen op de achtergrond (de verwijzing vanaf ernashirts.nl werkt weer). Sinds April heb ik eigenlijk vrij weinig, beter gezegd slechts 1, nieuwe shirts toegevoegd aan mijn collectie. Geen man overboord hoor, maar ik koop alleen dat wat ik echt heel tof vind. Dat was er op vakantie in Lanzarote een van UD Lanzarote 🙂 foto’s zijn te vinden op Instagram en volgen spoedig ook hier.

Verder heb ik wel wat gave andere voetbalzaken gedaan. Zo ben ik naar de finale van de Europa League 2015 in Warschau geweest. Dnjepr en Sevilla hebben een waar spektakel laten zien, ik heb genoten. Verder ben ik ook uitgenodigd geweest bij PSV – Manchester United in september en heb ik uiteraard mijn seizoenskaart bij Ajax gewoon verlengd. Tijd voor mooie wedstrijden, 4 oktober de topper tegen PSV, tegen Fenerbahce in december en hopelijk daarna nog meer Europa League voetbal.

Minder imposante wedstrijden heb ik nog gezien in de seizoensvoorbereiding: Ajax tegen Nordsjaelland, Panathinaikos en Wolfsburg, maar ook Stormvogels Telstar tegen Excelsior. Tevens ben ik met mijn vader een paar keer erop uitgetrokken om wat Duitse stadions te bekijken: onder andere Munchengladbach, Schalke en Duisburg.

Volg me op Instagram & stay tuned 🙂

Kijk gerust nog eens rond op de site en als je een mooi shirtje voor me hebt, laat het me weten… Thanks! Mocht je zelf nog op zoek zijn naar voetbalshirts, neem een kijkje bij Shirtpaleis: http://www.shirtpaleis.nl

Erna

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: