Match Worn

Bij de uitwedstrijd tegen Excelsior ben ik aan de praat geraakt met David Endt. Over Ajax, clubliefde, het kampioenschap en shirts. Hij had nog een zeer mooi shirt in de bus liggen en heeft dat aan mij gegeven. Ik ben erg blij met dit shirt, super bedankt!

 

Uitshirt 2010/2011, player issued voor Bruno Silva. Lange mouw en voorzien van alle emblemen voor de Europa League. Formotion-technologie. Het eerste spelersshirt van Ajax in mijn collectie! Bruno Silva heeft in het seizoen 2010/2011 echter geen wedstrijden voor Ajax gespeeld. Hij was niet de eerste keus in de verdediging en raakte ook nog geblesseerd aan zijn schouder. Silva heeft het shirt dus niet gedragen maar het is wel geheel voor hem klaargemaakt (match prepaired).

 

Sjaak Swart heeft zijn verjaardag gevierd in het Olympisch Stadion. De reis uit Rotterdam duurde ruim 2 uur, dat was ons nog nooit overkomen. Gelukkig waren we op tijd en heb ik achteraf dit shirt, gedragen en gesigneerd door Orlando Trustfull, kunnen bemachtigen:

AFC Ajax thuisshirt 2013-2014 Trustfull 6 match worn Sjaak Swart AFC Ajax thuisshirt 2013-2014 Trustfull 6 match worn Sjaak Swart achterkant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trainingstrui, vermoedelijk van seizoen 2003/2004. Door wie de trui is gedragen is mij onbekend.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Via via heb ik de handschoenen van Jeroen Verhoeven bemachtigd. Een mooi paar, en ondanks dat ik ze niet van je persoonlijk heb gekregen, Jeroen bedankt!

 

Handtekeningenbal zoals verkregen bij Aegon Ajax Rekening danwel gevangen uit het publiek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: